Ozónový generátor VirBuster 20000

4 hodnotenia
Značka: VirBuster
€545,10 €569,10 od €545,10 €454,25 bez DPH €474,25 bez DPH od €454,25 bez DPH
Do 10 dní Do 10 dní Zvoľte variant
Časovač
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Výkon O3 : 20000 mg / hod.

Detailné informácie

Podrobný popis

Generátor ozónu VirBuster 20000výkon 20000 mg O3 za hodinu, je vhodný do priestorov od 100 m2, až po plochy niekoľkých stoviek metrov štvorcových. Najlepšie ho využijete pri dezinfekcii zdravotníckych zariadení, divadiel, alebo kín. Vyčistí vzduch počas dvoch hodín v priestoroch o ploche až 120 m2 pri výške stropu 2,5 m. Vďaka veľkému výkonu a silnému oxidačnému účinku O3 ničí vírusy, baktérie, kvasinky, plesne a ich spory. Pri dlhšom pôsobení likvidujú aj hmyz a ďalšie parazity. Výhodou je aj dokonalé odstránenie pachov, ako je napríklad zápach dymu z cigariet, hniloba, pach zo zvierat atď.

Model VirBuster 20000A je ovládaný mechanickým časovačom, model VirBuster 20000E elektronickým časovačom s bargrafom priebehu procesu.

Nízke náklady na dezinfekciu
Generátory ozónu VirBuster nepotrebujú žiadne náplne a ďalší spotrebný materiál, alebo filtre. Pre svoju funkciu potrebuje len prívod elektrickej energie 230V. Len 1 eurocent vystačí na dezinfekciu priestoru 6 x 6 m s výškou stropu 2,77 m (100 m3).

Veľký okruh použitia
Ozónové generátory VirBuster možno s úspechom použiť na sterilizáciu a dezinfekciu v nemocniciach, liečebniach, ordináciách, školách, fitness centrách, obchodoch, šatniach, divadlách, reštauráciách, domácností atď. Vďaka svojim schopnostiam nájdu tiež uplatnenie pri dezinfekcii klimatizácie a vnútorných priestorov automobilov, autobusov a ďalších dopravných prostriedkov, kde priestor zbaví nielen od nežiaducich mikroorganizmov, ale aj od zápachov.

Robustné a ľahké prevedenie
Ozónové generátory VirBuster sú vyrobené z oceľového plechu a opatrené kvalitnou povrchovou úpravou práškovým lakom. Pri konštrukcii bol braný tiež ohľad na nízku hmotnosť pre mobilné použitie.

Precízne prevedenie
Každý generátor VirBuster je starostlivo zostavený len z tých najkvalitnejších komponentov pre dlhú životnosť výrobku. Každý generátor VirBuster je vo výrobnom závode podrobený náročným testom.

Filter nasávaného vzduchu
Nasávanie vzduchu VirBuster je vykonané cez filter, ktorý zaručuje, že do dezinfikovaného priestoru nebudú vypustené prachové častice.

Výkonný a kvalitný ventilátor
Ventilátory použité v generátoroch VirBuster majú výhradne guličkové ložiská pre zachovanie ich dlhodobej životnosti. Použitie guľôčkových ložísk má pozitívny vplyv na hluk ventilátorov, ktorý je iba 45 dB.

Ľahko prenositeľný
Generátory VirBuster sú vďaka svojej konštrukcii ľahké a vďaka rúčke ľahko prenosné.

Bezpečný výrobok
Generátory ozónu VirBuster obsahujú aktívnu ochranu FanFlow, ktorá ochráni obsluhu pred dotykom s elektrickými časťami zariadenia.

Jednoduchá údržba
Generátory ozónu VirBuster nepotrebujú žiadnu špeciálnu údržbu.

Výstupná hadica
Ku všetkým generátorom ozónu VirBuster možno dokúpiť adaptér s hadicou, na ktorú možno zapojiť vzduchotechniku, alebo pomocou nej dezinfikovať priestory, ktoré nie sú ľahko prístupné.

Český certifikát
Generátory VirBuster boli skúšané v českých skúšobniach a majú český a CE certifikát.

Vyrobené v Českej republike
Generátory ozónu VirBuster boli kompletne navrhnuté a sú vyrábané v Českej republike spoločnosťou Diametral a.s.

Záručný a pozáručný servis
Každý výrobok sa môže niekedy pokaziť. Vďaka výrobnému závodu a servisu v Českej republike máte zaručené, že Váš výrobok bude stále fungovať.

 

Parametre:

Tvorba O3 20000 mg/hod
 
Časovač
analógový/
 
elektronický s bargrafom
 
Výkon ventilátora
190 m3/hod
Hmotnosť 4,8 kg
 
Rozměry (H x V x Š)
172 x 244 x 282mm
Maximálny príkon 242 W
Napájacie napätie 230 V / 50 Hz